Tanja: Zahvaljujući Baralijinim proizvodima moj sin više nema astmu


Tanja i Samir
Tanja i Samir
Tanja Aleksić majka je dvojice dječaka, dvojajčanih blizanaca. Lazar jedan od dječaka je skoro od rođenja imalo problema sa astmom. Zahvaljujući preparatima koje priprema bh. pčelar i apiterapeut Samir Baralija ovaj sada već sedmogodišnji dječak nema nikakvih smetnji i živi normalan život.

Problemi od rođenja

-        -  Problemi koje je moj Lazar imao krenuli su od prve ozbiljnije viroze koju je dobio. Dok nismo upoznali Samira i počeli sa njegovom terapijom koristio je razne lijekove, antibiotike i pumpice. Ništa nije imalo efekta sve je davalo prividno poboljšanje, a nakon kratkog vremena djetetu bi bilo još gore - kazala je Tanja.


Nalazi koji pokazuju da je Lazar za mjesec dana imao veliki napredak u liječenju

Probali su sve i svašta, obilazili su razne ustanove u Sarajevu i Beogradu, ističe Tanja i dodaje da danas smatra da su sve terapije koje je dijete uzimalo, a koje su doktori propisivali, samo maskirale problem.

-        -  Baraliju smo upoznali kada je Lazaru bilo 6 godina, čuli smo da on ima odlične preparate i željeli smo da probamo i sa tim. Prvi susret sa njim i ono što sam čula moram priznati zvučalo mi je nevjerovatno, malo čak i nerealno, nisam mogla vjerovati da je moguće da se dijete trajno izliječi za samo nekoliko mjeseci. Tek kada smo Lazaru počeli davati preparate, smanjili smo lijekove koje su mu ljekari propisali, ali to nisam smjela reči doktorima, a nalazi nakon samo 15 - ak dana su pokazali napredak, tako da smo nakon tih provjera u potpunosti izbacili sve lijekove, a nastavili samo sa Baralijinim preparatima - kazala je Tanja.

Slušajući sve upute i savjete koje im je dao Baralija, uspjeli su da za nepuna tri mjeseca ostvare vidno poboljšanje, što su pokazali i nalazi koje su radili na Institutu za majku i dijete u Beogradu.

-        -  Nakon samo dva i po mjeseca kada smo otišli na kontrolu u Beograd, nalazi su pokazali poboljšanje, doktor je rekao da moj Lazar nije više pacijent za njega. Osim što je Baralija za kratak period izliječio astmu, došlo je do poboljšanja i cijelog imuniteta mog djeteta - kazala je Tanja.

Ponosna majka

Ponosna majka ističe da od korištenja Baralijinih proizvoda njena djeca nemaju nikakvih poteškoća, pa čak i sezonske gripe ili prehlade preboluju za dan ili dva.

Tanja sa sinom Lazarom

-        -  Zahvaljujući ovim proizvodima djeca ne idu kod doktora, ne koristimo tablete, doktora znam samo kontaktirati za konsultacije ili ako im je potrebno opravdanje za školu - kazala je Tanja.

Prošla je skoro cijela godina dana od kako su nalazi malog Lazara pokazali da više nema astmu, Tanji je sve ovo nevjerovatno, ali ističe da je samo zahvaljujući proizvodima koje Baralija pravi i njegovim savjetima njeno dijete sada u potpunosti zdravo bez ikakvih poteškoća.

Svi oni koji imaju sličan problem ili neko drugo oboljenje, mogu kontaktirati Samira Baraliju na jedan od brojeva telefona 00 387 62 234 700 ili 00 387 63 813 912(063 broj je dostupan i na Viber i Whatsapp-u)


Primjedbe